Karijn Agenturen Logo
  • Mrs.Me
  • home couture
Mrs.Me home couture
Mrs.Me is een toonaangevend home couture label met een moderne internationale signatuur. Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen.
Het label is in 2003 opgericht door creative director en ontwerper Lianne Ernst. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenlijk Havengebied van Amsterdam. Mrs.Me staat bekend om haar high-end interieurtextiel producten; eigentijdse ontwerpen uitgevoerd in de beste materialen, afkomstig en geproduceerd in regio's van Europa die bekend staan om hun expertise. De kracht van Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer.
De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in zowel katoen perkal als katoensatijn en in 200, 300, 400, 500 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen. Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen. www.mrsme.com